sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

20.4. Johnny Mangaard juutalais-lauluja työstä ja rauhasta DIGNITY! - konsertissa ravintola KaisaniemessäLAUANTAI 23. MAALISKUUTA 2013"Tulkaa avoimin asentein - uteliaina" kutsuu raaseporilainen Johnny Mangaard porukoita Helsinkiin 20.4. ravintola Kaisaniemeen Dignity! - konserttiin. 

"Lauluni ovat työväenlauluja, arbeterlider" sanoo Mangaard  ja kertoo, että laulut joita konsertissa kuullaan ovat osa työväen, taistelua ihmisarvoisen elämän ja rauhan puolesta - siksi Dignity!
Leikkipaikasta sotatanner

"Moni ei edes tiedä mitään juutalaisesta työväenliikkeestä, tai siitä että suurin osa juutalaisista oli sorrettuja rutiköyhiä työläisiä" väittää Mangaard joka nyt omalta osaltaan avaa uusia ovia ymmärtää Lähi-idässäkin käytävää keskustelua. " Jos tänään saisin tehtäväksi kirjoittaa uuden rauhanlaulun, kirjoittaisin sen lapsen näkökulmasta. Uusi laulu kertoisi siitä miten leikkipaikasta tuli sotatanner" sanoo Mangaard. 

Kulttuuri jatkaa Sosiaalifoorumin päiväkeskusteluja

"Dignity! - konsertti tuo Sosiaalifoorumissa päivällä käytyihin  keskustelutilaisuuksiin omaa kulttuurista lisäarvoa" sanoo JP Väisänen taiteilijoiden rauhanjärjestö PANDIN puheenjohtaja ja yksi konsertin järjestäjistä. Konsertissa kuullaan myös kantaaottavaa Palestiina-räppiä, jota esittää vaasalainenDagger D.