perjantai 12. huhtikuuta 2013

Tervetuloa kevätkokoukseen!
TAITEILIJAT RAUHAN PUOLESTA,


YK:n yleiskokous onnistui saamaan aikaan asekauppasopimuksen, joka kieltää toimittamasta aseita sellaisiin maihin, joissa tiedetään, että niitä voitaisiin käyttää kansanmurhaan, sotarikoksiin tai rikoksiin ihmisyyttä vastaan!Hyvä! Pandin hallitus järjestäytymiskokouksessaan tammikuussa puolestaan onnistui nostattamaan rauhantaiteen tekemisen spirittiä. Hyvä! PANDIN kokouksen johtopäätöksenä päätettiin järjestää useita konsertteja, klubeja, keskustelutilaisuuksia ja kehittää PANDIA entistä laajemmalle eri kaupunkeihin. Kolmannen kerran Hyvä!


Olisitko sinä oman kaupunkisi PAND-yhteys?


KEVÄTKOKOUS


Tervetuloa 20.4.2013 kevätkokoukseen, kello 10.00, osoitteeseen 5. Linja 2 E, Helsinki.

Käsitellään sääntömääräiset asiat ja otetaan kantaa rauhankysymyksiin.


SYYSKOKOUS

PANDIlla on vuosittain kaksi isoa sääntömääräistä kokousta. Syyskokouksessa valtiaan hallitus ja puheenjohtaja, vahvistetaan talous ja toimintasuunnitelma nyt siis vuodelle 2014. Syyskokoukselle voi tehdä esityksiä toiminnan kehittämisestä. Syyskokouksen päiväksi on esitetty 26.10.2013 ja kokousta alkamaan kello 12.00 toimistolla Helsingissä.PANDIN TOIMINTAA JA TIEDOTTAMISTA VOI SEURATA PARHAITEN KOTISIVUILTAwww.pandtaiteilijatrauhanpuolesta.blogspot.fi

FB:n tykkää sivuiltaRAUHAN TYÖTÄ OMALLA TAITEELLA

Meidän jäsenten omista tapahtumista saa tiedottaa, kuvia taideteoksista, juttuja yms. saa mielellään lähettää julkaistavaksi PANDIN kotisivuille.  Etsimme jatkuvasti vapaaehtoisia esiintyjiä erilaisiin konsertteihin ja tapahtumiin. Samoin aktivistihommiin tarvitaan lisää osallistujia ja toimijoita mm. Palestiinan ja Kuuban suuntaan. Hankkeista lisää kotisivuilla.


TURVAA TOIMINTA – MAKSA JÄSENMAKSU!

Yksi hyvä ja tarpeellinen rauhantyön muoto on jäsenmaksun maksaminen ja uusien jäsenten hankkiminen. Saat tässä kirjeessä sekä jäsenmaksulomakkeen että jäsenhakulomakkeen. Anna toinen ystävällesi ja tee kunnon rauhan teko ja maksa tämän vuoden jäsenmaksu 15 €.

FI17 8000 1601 2390 16 
Muista laittaa viestiin nimesi ja osoitteesi!


SOLIDAARISUUS- JA RAUHAN MATKALLE KUUBAAN

PAND, Suomen rauhan puolustajat ja Kulttuurisilta Kuubaan kutsuu sinut mukaan matkalle Kuubaan 14.11.–26.11.2013 teemme solidaarisuus- ja rauhanmatkan Kuuban itäisiin kaupunkeihin, historialliseen Havannaa ja rauhanliikkeen kansainvälisiin tapahtumiin. Lue matkasta lisää www.matkakuubaan.blogspot.fi  tai soita ja kysy minulta – kerron mielelläni (050 573 8598- JP)

Tuo taiteesi mukaan rauhantyöhön, tee aloite toiminnasta, tule mukaan PANDIN hallitukseen.

Yhteyttäsi ja osallistumistasi toivoen,

Tervetuloa 20.4. kevätkokoukseen klo 10, sen yhteydessä osana Suomen sosiaalifoorumia järjestettäviin Palestiina paneelikeskusteluihin mm klo 16.00 ja DIGNITY!- konserttiin ravintola Kaisaniemessä klo 19.00!

t.

JP Väisänen

puheenjohtaja, käsitetaiteilija JP Väisänen +358 (0)44 705 5507 pandtalo@hotmail.fi


HALLITUS 2013–2014

varapuheenjohtaja, rahastonhoitaja, nuorisonohjaaja Eeva-Helena Inomaa +358 (0)50 555 4392, sihteeri, kirjastonhoitaja Riku Räihä 041 529 9175, näyttelijä Arja Pekurinen, esiintyvä taiteilija / PAND-Kuopio Henna Hartikainen, nukketeatteriohjaaja, Elviira Davidow, näyttelijä Anneli Sauli, valokuvaaja Chasa Baudrand, muusikko Boris Calvo, näyttelijä Kaisla Löyttyjärvi, muusikko Katja Luhtala, taideterapeutti Sabina Merikeros, kirjailija Matti Laitinen
www.pandtaiteilijatrauhanpuolesta.blogspot.fi