perjantai 15. huhtikuuta 2016

Kirjailija ja tutkija keskustelevat taiteesta ja monikulttuurisuudesta 12.5. Kaapelilla
MEIDÄN VUORO — Näkökulmia taiteen tekemiseen ja monikulttuurisuuteen
Kirjailija  Yousif Haddad  ja hänen kutsumansa  tutkijia  Marko Juntunen  avaavat 12.5.2016 kello 18.00 keskustelua taiteesta, monikulttuurisuudesta ja kaikesta mikä ajassa liikkuu. Tilaisuus on PAND — taiteilijat rauhan puolesta ry:n ja EU Man — European Union Migrant Artists’ Network ry:n Meidän VUORO -keskustelujen sarjaa.
PAND- ja EU Man -ry:n jäsentaiteilijat järjestävät kaikille avoimia ja maksuttomia vuoropuheluja Kaapelitehtaalla EU MAN Galleriassa, C-rappu, 3. kerros, joka kuukauden toisena torstaina kello 18–20.
Kuinka rasismi, vihapuheet ja väkivaltaiset kolarit monikulttuurisen Suomen kanssa vaikuttavat taitelijoihin ja taiteelliseen työskentelyyn? Entä hallituksen leikkaus- ja pakkolakipolitiikka?
Meitä yhdistää halu ja tarve keskustella… taiteesta, tekemisestä, elämästä yleensä ja ajankohtaisista asioista.

MEIDÄN VUOROLLA yksi PAND- tai EU MAN -taiteilija yhdessä kutsumansa vieraan kanssa avaa keskustelua oman työskentelynsä ja taiteenalueensa näkökulmasta.
Jokainen vuoropuhelu on illan taiteilijan, kutsuvieraan ja yleisönsä näköinen. Kaikki kielet ja kulttuurit ovat sallittuja. Fasilitaattorina toimii helsinkiläinen käsitetaiteilija JP Väisänen.
Lisätietoa vuoropuheluista: PAND & EU MAN ja fasilitaattori JP Väisänen, puh. 050-573 8598.
 
Meidän VUORO 12.5.2016
EU MAN Galleria
Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1
C rappu 3. kerros
00180 Helsinki