torstai 10. maaliskuuta 2016

Huhtikuun Meidän Vuorossa tanssija Antti Seppänen ja teatteri-ilmaisun ohjaaja Maria Hukkamäki
#MeidänVuoro — Näkökulmia taiteen tekemiseen ja monikulttuurisuuteen

Tanssija Antti Seppänen  ja hänen kutsumansa  teatteri-ilmaisun ohjaaja Maria Hukkamäki  avaavat 14.4.2016 kello 18.00 keskustelua taiteesta, monikulttuurisuudesta ja kaikesta mikä ajassa liikkuu. Tilaisuus on PAND — taiteilijat rauhan puolesta ry:n ja EU Man — European Union Migrant Artists’ Network ry:n Meidän VUORO -keskustelujen sarjaa.

PAND- ja EU Man -ry:n jäsentaiteilijat järjestävät kaikille avoimia ja maksuttomia vuoropuheluja Kaapelitehtaalla EU MAN Galleriassa, C-rappu, 3. kerros, joka kuukauden toisena torstaina kello 18–20.

Kuinka rasismi, vihapuheet ja väkivaltaiset kolarit monikulttuurisen Suomen kanssa vaikuttavat taitelijoihin ja taiteelliseen työskentelyyn? Entä hallituksen leikkaus- ja pakkolakipolitiikka?

Meitä yhdistää halu ja tarve keskustella… taiteesta, tekemisestä, elämästä yleensä ja ajankohtaisista asioista.


MEIDÄN VUOROLLA yksi PAND- tai EU MAN -taiteilija yhdessä kutsumansa vieraan kanssa avaa keskustelua oman työskentelynsä ja taiteenalueensa näkökulmasta.

Jokainen vuoropuhelu on illan taiteilijan, kutsuvieraan ja yleisönsä näköinen. Kaikki kielet ja kulttuurit ovat sallittuja. Fasilitaattorina toimii helsinkiläinen käsitetaiteilija JP Väisänen.

Lisätietoa vuoropuheluista: PAND & EU MAN ja fasilitaattori JP Väisänen, puh. 050-573 8598.
 

Meidän VUORO 14.4.2016

EU MAN Galleria

Kaapelitehdas

Tallberginkatu 1

C rappu 3. kerros

00180 Helsinki